Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday, 28 February 2012

Time Room 1 Room 2
08:45 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Opening‎ (30 min, ) 27
09:15 Ran Eilam (‎eilara‎) - ‎Syntactic Sugar Causes Cancer of the Semicolon‎ (30 min, ) 31
09:45 ‎Opening by Dr. Amnon Dekel‎ (10 min)
09:55
10:00 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Template::Flute - Modern designer-friendly HTML templating engine‎ (40 min, English) 23 Erez Schatz - ‎The view from under the bridge - Communitising the Perl Community‎ (40 min, עברית) 15
10:40
10:45 David Tabachnikov - ‎Time Management In Software Projects‎ (20 min, English) 19 Dotan Dimet - ‎Perl and Javascript: bioinformatics in a browser window‎ (20 min, English) 20
11:05 ‎Break with refreshment‎ (30 min)
11:35 Erez Schatz - ‎Zero to CPAN - The Modern Perl way of module creation‎ (40 min, עברית) 18 Uri Bruck - ‎Perl in the Cloud‎ (40 min, עברית) 25
12:15
12:20 Amir Friedman (‎amirf‎) - ‎SCM explained‎ (40 min, עברית) 24 ynon perek - ‎Introducing Mobile Web‎ (40 min, עברית) 14
13:00 ‎Lunch Break‎ (60 min)
14:00 Sawyer X - ‎CGI.pm MUST DIE!‎ (35 min, English) 24 Meir Guttman - ‎Unicode Issues in Perl‎ (40 min, English) 11
14:35
14:40 Dotan Dimet - ‎CGI.pm - the only web development framework you'll ever need‎ (5 min, English) 24
14:45
14:50 ynon perek - ‎Implementing Perl (Moose) Design Patterns‎ (40 min, עברית) 23 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Modern PerlCommerce‎ (40 min, English) 9
15:30 ‎Break with refreshment‎ (30 min)
16:00 Tamir Lousky - ‎Generating vector graphics with Perl and SVG‎ (20 min, עברית) 7 Sawyer X - ‎Writing readable Perl while standing on one leg‎ (20 min, English) 27
16:20
16:25 David Tabachnikov - ‎Scaling Up‎ (20 min, English) 9 Yaron Golan (‎yargo‎) - ‎ABS - Automatic Build System‎ (20 min, עברית) 25
16:45
16:50 Ran Eilam (‎eilara‎) - ‎From Unix Zombies to Game Zombies‎ (20 min, ) 18 Thomas Maier (‎hayzer‎) - ‎ubic in a nutshell‎ (20 min, עברית) 15
17:10
17:15 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Lightning talks and closing‎ (45 min, ) 22
18:00 ‎Post Workshop social‎ (240 min)
22:00

Copyright © 2007-2012 Israeli Perl Mongers, Perl Foundation