The Praying Mantis of Israel.pm

Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Monday, 25 February 2013

Time Room 2101 Room 2103
09:00 ‎Reception‎ (20 min)
09:20 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Opening‎ (10 min, ) 13
09:30 Sawyer X - ‎Perl Like a Pro (part 1)‎ (40 min, עברית) 13 Dotan Dimet - ‎Braving the Database Dungeon: DBIx::Class and SQL::Translator‎ (40 min, English) 2
10:10
10:15 Ran Eilam (‎eilara‎) - ‎Zsh tricks‎ (20 min, English) 2 Adam Balali - ‎AnyEvent and asynchronous programming‎ (20 min, עברית) 11
10:35
10:40 Sawyer X - ‎Perl Like a Pro (part 2)‎ (40 min, עברית) 12 Uri Bruck - ‎Genetic Algorithms in Perl‎ (40 min, עברית) 3
11:20 ‎Break‎ (40 min)
12:00 ynon perek - ‎MongoDB for Perl Developers‎ (40 min, עברית) 8 Meir Guttman - ‎Unicode issues in Perl‎ (40 min, English) 6
12:40
12:45 Ran Eilam (‎eilara‎) - ‎Cygwin- Win32 Stress Reduction Therapy‎ (20 min, English) 4 Ido Kanner - ‎Database free Applications‎ (20 min, עברית) 9
13:05 ‎Lunch Break‎ (70 min)
14:15 Sawyer X - ‎Getting hooked on Git‎ (40 min, עברית) 9 Uri Bruck - ‎A Game Server Implementation in Perl‎ (40 min, עברית) 3
14:55
15:00 Dotan Dimet - ‎scripting best practices‎ (20 min, עברית) 13 Yossi Itzkovich - ‎Convert::Binary::C‎ (20 min, עברית) 1
15:20
15:25 ynon perek - ‎Realtime Web with PocketIO‎ (40 min, עברית) 7 Ilan Arad - ‎Opinionated frameworks‎ (25 min, עברית) 4
15:50
15:55 Guy Naamati - ‎The lighter side of Perl‎ (20 min, עברית) 12
16:05 Shlomi Fish (‎shlomif‎) - ‎Sherlock Holmes about Awk‎ (10 min, עברית)
16:15 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎When you don't want to install modules to try them out: CloudPAN‎ (20 min, English) 3
16:35 Gabor Szabo (‎szabgab‎) - ‎Closing‎ (10 min, ) 11
16:45

Copyright © 2007-2013 Israeli Perl Mongers, Perl Foundation